25 Ιουνίου, 2024

Γνωρίστε τον εν δυνάμει συνεργάτη σας

Η Φοροαναλυτική είναι μια νέα λογιστική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010. Έχει ως έδρα της τον Δήμο Νέας Ιωνίας και τα γραφεία της βρίσκονται επί της οδού Γ. Αβέρωφ 36 στα Πευκάκια.
Η δραστηριότητά της συνίσταται στην παροχή λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών οργανωμένου γραφείου σε επιχειρήσεις και ιδιώτες και ειδικότερα στην τήρηση λογιστικών βιβλίων, στον λογιστικό έλεγχο, στην συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων, στην παροχή φορολογικών συμβουλών, στη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων.
Η εταιρεία μας που έχει Άδεια Λειτουργίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας με αριθμό 1143/2010 απαρτίζεται από Λογιστές-Φοροτέχνες με άδεια Α’ Τάξης και με ανώτατη εκπαίδευση (ΑΕΙ) πάνω στις οικονομικές επιστήμες.
Οι συντελεστές της εταιρείας έχουν πλούσια επαγγελματική εμπειρία μεταξύ 15 - 20 ετών σε κρίσιμα πόστα λογιστηρίων σε επιχειρήσεις και σε λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία.
Αυτή η επαγγελματική εμπειρία των μελών μας αφορά λογιστικές εταιρείες και εταιρείες οικονομικών συμβούλων,
τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.
Επίσης, τα μέλη μας προβαίνουν στην συχνή και τακτική παρακολούθηση φοροτεχνικών και οικονομοτεχνικών σεμιναρίων για την έγκαιρη ενημέρωση και κατάρτιση γύρω από τις τρέχουσες εξελίξεις στο επάγγελμά μας.

Φοροναλυτική


Διευθ.: Γ. Αβέρωφ 36,
Πευκάκια, 142 32 Ν. Ιωνία
Τηλ: +30 210 27 20 202
Fax: +30 210 27 20 203
Email: info@foroanalitiki.gr